Patates farcides d'espinacs

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: vegetariana
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 patates
  • 300 gr d’espinacs frescos (també poden ser congelats)
  • Una ceba
  • Una cullerada de formatge philadelphia (també valen els “quesitos”)
  • Dues cullerades de crema de llet
  • Sal
  • Oli
  • Formatge ratllat

3 racions

Elaboració

3 patates
300 gr d’espinacs frescos (també poden ser congelats)
Una ceba
Una cullerada de formatge philadelphia (també valen els “quesitos”)
Dues cullerades de crema de llet
Sal
Oli
Formatge ratllat
Es bullen les patates senceres, es pelen, es tallen per la meitat, es buiden i es reserva per una banda els 6 trossos de patata i per l’altra la patata que s’ha tret.
Un cop bullides les patates, es sofregeix la ceba (ratllada prèviament) i quan ja estigui se li aboquen poc a poc els espinacs frescos de manera que es vagin coent poc a poc. Quan tots els espinacs estiguin fets se li aboca la patata que hem reservat abans i la philadelphia. Quan tinguem una massa espessa li aboquem la crema de llet i deixem coure uns 5 minuts més o menys. Salem al gust i deixem reposar.
Un cop el farcit estigui tebi es començaran a farcir les patates poc a poc i quan ja estiguin totes se li posarà una mica de formatge ratllat per sobre i es gratinaran al forn.
Quan el formatge ja estigui torrat ja podrem treure del forn i servir a taula!

25min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2494 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: